Fleksibilitet:
At være fleksibel virksomhed betyder, at vi tager størst mulig hensyn til vores medarbejders og kunders ønsker. Det er forudsætningen for at vi hele tiden kan udvikle os og bevare alsidigheden i virksomheden.

Kvalitet:
Høj Kvalitet er altid udgangspunktet for det vi gør. Vi tager ansvar for vores arbejde og lever op til vores forpligtelser, så vi sammen kan skabe det bedste resultat. Kvalitet betyder først og fremmest, at vores biler/lastbiler/materiel er i optimal stand og bruges af en imødekommende, kompetent medarbejder.

Service:
Vi er en servicevirksomhed. Det betyder, at høj kundetilfredshed er afgørende for os og vores kunder altid skal føle, at vi gør vores yderste for at give dem en god oplevelse. God service er mange ting. Det er engageret medarbejdere, rettidighed og hjælpsomhed, God service er, når vi kan møde eller overgå vores kunders forventninger.

Sikkerhed:
Vi går aldrig på kompromis med sikkerheden for vores kunder eller medarbejdere. Vores biler/lastbiler/materiel lever op til alle miljø- og sikkerhedsmæssige krav og vi sørger hele tiden for, at biler/lastbiler/materiel bliver vedligeholdt og serviceret på Aut. Værksted.

Samarbejde:
Vores tætte samarbejde med vores samarbejdspartnere store som små gør vi hver dag lærer af vores omgivelser.

Vi står sammen om at skabe en arbejdsplads, som vi er stolte af. Vores organisation er flad og omgangstonen er uformel, men vi har et professionelt miljø, hvor tingene fungerer, fordi vi har et tæt samarbejde med både kollegaer og kunder.